hundehallen.dk

Hundehallens logo

Maibritt Høj Clausen

Uddannet Fotograf og selvstændig nu på 21 år.
Rådgiver for Agria Dyreforsikring i næsten 13 år.
Har været hos militæret i 15 år.

Mine hunde:

Australske Kelpie Barcoo fra 2012
Og søn af Barcoo – Mooki fra 2020

Tidligere hunde:

Barcoo´s far – Aussie fra 2007
(desværre er han her ikke mere, men det var ham der startede min interesse for hundetræning og konkurrencer).

Hvilke konkurrence discipliner har jeg trænet og deltaget i:

DCH lydigheds programmer C-B-A-E. (DM deltagelse)

DKK lydighed LP1-LP2-LP3. (DM deltagelse + 2 Lydigheds champions)

DKK/DCH IFH1- IFH2 – spor. (DM deltagelse)

Nordisk Spor/Rundering. (DM deltagelse)

Schweiss spor.

Mine Uddannelser:

Canis Klikker træner uddannelsen

DCH instruktør uddannelsen

DKK instruktør uddannelsen

DKK Nose Work instruktør uddannelsen

DKK Spor instruktør uddannelsen

At træne hunde er blevet en livsstil for mig og det er det bedste jeg ved. Har haft hund siden jeg var 14 år, men først de senest 16 år har jeg valgt at gå konkurrencen vejen med mine hunde.

Har valgt at uddanne mig som hundetræner, for at få den bedste viden om det at ”træne hunde”, og har derfor deltaget i mange kurser for at dygtiggøre mig og følger hele tiden med mht. nye positive trænings former og uddannelse til hunde.

Træner KUN med positive metoder. Det at få et samarbejde med sin hund og få det til at blive til en succes, det er den bedste følelse man kan få, og det er uanset om man træner konkurrence hunde eller familie hunde.

Det bedste der findes er, at træne hunde til succes uanset hvilket niveau man er på, og derfor er jeg utroligt glad for at ”Hundehallen” nu er blevet en realitet, og det bliver spændende at komme i gang.